Pályázat: 2016 leginnovatívabb fogászati rendelője

nyertese: Hungarodental rendelő 

A Fogorvosok a Mosolyért Alapítvány meghirdette 2016 május elején az év leginnovatívabb fogászati rendelője pályázatot.

A pályázatra a sok jelentkező közül, idén a szakmai zsűri a Hungarodental rendelőt ( 1126 Budapest, Böszörményi utca 42 )

ítélte a leginnovatívabbnak.

A győztes pályamű:

 

A HungaroDental Fogászat folyamatosan keresi a leginnovatívabb megoldásokat a fogászati implantológia terültén ezzel is segítve a páciensek gyorsabb gyógyulását. Hiszünk abban, hogy betegeinket nem szabad kitenni hosszú várakozási időnek, amíg fogpótláshoz jutnak.

 

Implantátumaink speciálisan azonnali implantációra vannak kifejlesztve, amely nagyban lecsökkenti az implantációs folyamat időintervallumát. Az implantátumokat az IHDE Dental tervezte és bebizonyította már 42 országban szerte a világban, hogy visszanyerjék gyönyörű mosolyukat és tökéletes rágásfunkciót maximum 5 napon belül csontpótlás nélkül. Szeretnénk kiemelni, hogy az IHDE Dental implantátumaival 98,2%-os sikerességi aránnyal dolgozunk.

 

Leginnovatívabb technológiánk az idén  bevezetett  synkristallizációs technika, aminek köszönhetően páciens rögzített fogsorral hagyhatja el a rendelőt a kezelés végén, mellyel még radikálisabban lecsökkentettük a kezelések hosszát.   

 

Sokszor találkozunk olyan beteggel, akinek nem tudtak segíteni máshol, legyen szó kisebb vagy komplex beavatkozásról. Diéta vagy életmód változtatás nem szükséges a páciens részéről. Egyedi igényeknek megfelelően kezelési tervet készítünk. Hiszünk a gyors, fájdalommentes és garantált kezelésben. Minden professzionális kezelésünkre kiemelkedő garanciát vállalunk.     

Interjú a győztes rendelő vezető szakorvosával Dr. Koronczay Lászlóval:

Minek köszönheti a HungaroDental Fogászati Centrum folyamatos és évről évre növekvő népszerűségét? 

 

A HungaroDental Fogászat folyamatosan keresi a leginnovatívabb megoldásokat a fogászati implantológia terültén ezzel is segítve a páciensek gyorsabb gyógyulását. Hiszünk abban, hogy betegeinket nem szabad kitenni hosszú várakozási időnek, amíg fogpótláshoz jutnak. 

 

Milyen implantációs technikát használnak a HungaroDentálban? Milyen előnyökhöz jutnak ezzel a pácienseik? 

 

Implantátumaink speciálisan azonnali implantációra vannak kifejlesztve, amely nagyban lecsökkenti az implantációs folyamat időintervallumát. Az implantátumokat az IHDE Dental tervezte és bebizonyította már 42 országban szerte a világban, hogy visszanyerjék gyönyörű mosolyukat és tökéletes rágásfunkciót maximum 5 napon belül csontpótlás nélkül. Szeretnénk kiemelni, hogy az IHDE Dental implantátumaival 98,2%-os sikerességi aránnyal dolgozunk. 

 

Milyen innovatív technológia bevezetése miatt nyerte el a HungaroDental ‘A leginnovatívabb fogászati rendelő’ címet?

 

Leginnovatívabb technológiánk az idén  bevezetett  synkristallizációs technika, aminek 

köszönhetően páciens rögzített fogsorral hagyhatja el a rendelőt a kezelés végén, mellyel még radikálisabban lecsökkentettük a kezelések hosszát.  

 

Szükséges-e életbmódbeli változtatásokat alkalmazniuk a pácieseiknek a beavatkozás után?

 

Sokszor találkozunk olyan beteggel, akinek nem tudtak segíteni máshol, legyen szó kisebb vagy komplex beavatkozásról. Diéta vagy életmód változtatás nem szükséges a páciens részéről. Egyedi igényeknek megfelelően kezelési tervet készítünk. Hiszünk a gyors, fájdalommentes és garantált kezelésben. Minden professzionális kezelésünkre kiemelkedő garanciát vállalunk.

 

Milyen szakmai felkészültségre számíthatnak a HungaroDental Fogászat páciensei? 

 

Implantológus-és szájsebész szakorvosunk, Dr. Koronczay László elnyerte az ‘Azonnali Implantáció Mestere’ címet, nemzetközi gyakorlattal rendelkezik, valamint rendszeresen vesz részt belföldön- és külföldön továbbképzéseken. Fogászati centrumunkban három képzett dentál higiénikus dolgozik.  

 

Sopron, 2016 december 5.